På morgonen är jag alltid trött. Mitt alarm är ställt på klockan 06.30 men jag går aldrig upp före 06.50. En dusch är alltid det första jag gör på morgonen utom de dagar jag har idrott på schemat, vilket är på både måndagar och torsdagar. Eftersom jag går till skolan brukar jag alltid ta med kaffe i en termosmugg, den brukar dock redan vara slut när jag kommer fram till skolan…

En helt vanlig dag i skolanVi börjar skolan klockan 08.15 och det är rätt segt att vakna till på morgonen. Alltid är det något riktigt tråkigt som svenska eller samhällskunskap på schemat. Det är de ämnen jag gillar minst, men det beror mest på läraren och inte på ämnena i sig. Efter första lektionen går jag alltid till fiket och köper en kaffe latte med soyamjölk i. Den är så god där, och jag använder min miljövänliga termosmugg såklart.

Det bästa under dagen är lunchen

Jag har en liten sak att erkänna, och det är att jag älskar skollunchen! Kanske är jag den enda som gör det, men det finns inget bättre än panerad fisk med remouladsås (potatisen hoppar jag över). På eftermiddagarna brukar de mer kreativa ämnena i skolan ligga på schemat, vilket jag gillar mer. Bild är mitt favoritämne. Jag har högsta betyg i det och faktiskt en liten talang för att teckna och måla.

På tisdagar och onsdagar slutar jag tidigare, och normalt brukar jag gå på gymmet en av dagarna. Först springer jag på löpbandet och sedan kör jag viktmaskiner i 30 minuter. En av de bästa sakerna är att sitta i bastun efteråt och svettas rejält. Jag har en liten ritual efter bastun och det är att skrubba kroppen med en ljuvligt doftande skrubb, och sedan använda en lyxig hudlotion som doftar vanilj och rosor.

På kvällen är det ofta plugg som gäller. Jag vill såklart ha så bra betyg som möjligt, men det kan vara svårt att koncentrera mig en hel kväll på bara studier. Då är det perfekt med en liten Netflix-paus, och där hittar ni min favorit Gossip Girl såklart. Den serien går att titta på gång efter gång utan att bli trött på den. Middag blir nästan alltid något lätt, snabbt och smidigt!