Hejsan och välkomna till min blogg. Mitt namn är Emma och jag studerar till journalist i Stockholm. Det är otroligt spännande och ingen dag är den andra lik. Här på bloggen kommer jag att dela med mig både av mina studier och min vardag. Du kommer även kunna läsa olika guider och tips om Stockholm, lite av varje helt enkelt.

Välkommen till min blogg

Som journaliststuderande förstår ni säkert att jag älskar att skriva och det är också en av tankarna bakom bloggen. Det här kommer bli en plats för mig att dela mina tankar om allt möjligt. Journalism har intresserat mig sen jag var ung och jag älskar att dela med mig om allt som rör ämnet. Kanske inspirerar jag fler till att plugga detta.

Om mig

Mitt namn är som sagt Emma och jag kommer från en medelstor stad i Sverige. Jag flyttade till Stockholm på grund av mina studier och jag älskar det. Stockholm är en så härlig stad där det alltid finns saker att hitta på. Det är en perfekt plats att träffa nya människor vilket också är perfekt när det kommer till journalistyrket.

Välkommen till min blogg

Jag har alltid varit intresserad av att skriva så när jag skulle välja yrke var journalist ett givet val. Mitt mål är att bli en grävande journalist som inte är rädd för sanningen. Här på bloggen kommer ni kunna läsa mer om hur min utbildning går till och mina tankar om olika ämnen. Ingen dag är den andra lik när det kommer till journalism.

Bloggen kommer inte bara handla om mina studier utan även om mycket annat. Jag är ju så mycket mer än mitt yrke. Här kommer ni också kunna läsa om mina hobbies, vad jag gör när jag är ledig och så vidare. Jag älskar att upptäcka delar av Stockholm eller åka på weekendresor. Förhoppningsvis får ni lite härlig inspiration när ni gör ett besök här!